srijeda, 9. studenoga 2016.

45. PREDSJEDNIK U.S.A. POSTAT ĆE HODAJUĆA KONTROVERZA, NEPOTKUPLJIVI BLIZANAC S PODZNAKOM U LAVU !




U tijeku su američki predsjednički izbori i glasovanje još uvijek traje. Izlaznost je izgleda, rekordna, no, vidjet ćemo do kraja hoće li i takva ostati.
Dakle, za četrdeset i petog američkog predsjednika natječu se Demokratkinja, gđa Hillary Diane Rodham Clinton, rođena 26. listopada 1947. godine u 8.00 sati ujutro, u Chicagu, u američkoj Saveznoj državi Illinois i Republikanac, gospodin Donald John Trump, rođen 14. lipnja 1946. godine u 10.54 sata ujutro u New Yorku, okrug Jamaica.



Gđa Hillary Diane Rodham Clinton je Škorpionka s Ascedentom (podznakom) u Škorpionu i s Noćnim Svjetlom Mjesecom na 29. stupnju Astrološkog znaka Ribe, dok je gospodin Donald John Trump rođen u Astrološkom znaku Blizanci s Ascedntom (podznakom) na 29. stupnju Lava i s Noćnim Svjetlom Mjesecom na 21. stupnju Astrološkog znaka Strijelac.




Kod Donalda Johna Trumpa, Astrološki znak Lav je, kao što sam već naveo, na njegovu Ascedentu i to na njega utječe tako da on očito vjeruje kako ovdje na planeti Zemlja ima svojevrsnu "ulogu kralja", što je i svjevrsni izazov za njegov prenaglašeni ego, a sve što govori i poduzima, to radi krajnje nekonvencionalno i direktno, pa ispada kao da govori iz srca, a što se dobrom dijelu naroda u SAD-u naprosto dopada. Isto tako, Trumpov crveni planet i "Bog rata" Mars u Astrološkom znaku Lav, u 12. polju ukazuje na njegovu tajnu želju da bude svojevrsni "Bog Sunce", a što se može, osim u njegovu horoskopu isčitati i iz činjenice da njegov penthouse u Trump Toweru koji je doslovce pozlaćen, igra svojevrsnu ulogu njegova "svetišta" poput onog koje je imao grčki Bog glazbe, muške ljepote, medicine, proroštva, streličarstva, kolonizacije i Sunca - Apolon.




No, tu je i svojevrsna zavjera Blizanaca, Astrološkog znaka koji je na vrhu Trumpova Neba, tj. zauzima većinu njegova 10. polja horoskopa. Obzirom kako je poznato da znak Blizanci predstavlja dualnost, kada se kanalizira u pozitivnom smislu, njegova energija može manifestirati kod osobe pojačan šarm, fleksibilnost i dovitljivost, ali ako se Blizanačka energija kanalizira u negativnom smislu, postoji opasnost od dvoličnosti i nedosljednosti, a upravo se to moglo vidjeti kod gospodina Donalda Johna Trumpa tijekom trajanja predsjedničke kampanje, posebice kad se uzme njegova prevrtljivost i nedosljednost glede Amerikanaca latioameričkog podrijetla, te Amerikanaca muslimanske vjeroispovjedi koji su u SAD-u u manjini, nasuprot protestanata, katolika i drugih. Ali, kako se čini, za Donalda Johna Trumpa nastaju veliki problemi na sam dan izbora. Naime, njegov natalni crveni planet i "Bog rata" Mars radi zahtjevan aspekt kvadrata spram MC (sredina Neba) i to iz podmuklog i tajnog 12. polja horoskopa, dok je tranzitni Mars retrogradan i nalazi se na samom kraju Astrološkog znaka Jarac, tik na granici njegova 5. i 6. polja horoskopa (javna scena, poslovi, čak i zdravlje, ... op.a.) te kao takav radi izazovan aspekt opozicije s njegovom natalnom Venerom, "Boginjom ljubavi, novca, ljepote, umjetnosti i popularnosti", pa izgleda da će gospodin Donald John Trump, osim što će i financijski proći loše (potrošio je mnogo novca na kampanju, op.a.), ostati na kraju i bez odlučujuće podrške i pada popularnosti. S druge strane, Trumpov natalni Mars iz 12. polja predstavlja i skrivene neprijatelje i to uniformirane, tako da bez obzira na ishod ovih američkih predsjedničkih izbora, gosp. Donald John Trump itekako u svom bavljenju politikom treba čuvati leđa.




Analizirajući Astrološku kartu samih američkih predsjedničkih izbora, odmah se uočava "Bog pakla i mistike", Pluton na Descedentu (7. polje - politika) koji radi opasne aspekte kvadrata s Uranom u Ovnu i Jupiterom u Vagi. Pluton je ušao u Astrološki znak Jarac 2008. godine i tu će boraviti sve do 2025. godine. Pluton je planet smrti i ponovnog rađanja, te već utječe izazovno po američko društvo u cjelini, a frustracija koja je prisutna u narodu (ne samo u SAD-u, već i drugdje u svijetu, op.a.) zbog statusa quo i zloporabe moći od strane političara, lako može dovesti do pobuna, pa čak i svojevrsnih revolucija, a sve u cilju transformiranja društva kao takvog i dosezanja većeg stupnja slobode koja je usljed poznatih nam događaja (terorizam, itd. ...) itekako ograničena.

Osim Plutona, tu je i "veliki obmanjivač Zodijaka i špijunski planet" - Neptun u Astrološkom znaku Ribe, a Mjesec (narod) koji na sam dan američkih predsjedničkih izbora radi aspekt konjukcije s Neptunom, te Neptunov aspekt kvadrata sa Saturnom, samo pojačava svojevrsni početak novog ciklusa koji teži ka vremenu uništavanja restriktivnih pravila i granica, kako bi se omogučilo potlačenima da ustanu, pa tako opasnost od rasplamsavanja rasnih nemira, pa čak i po cijenu građanskog rata definitivno nije za podciijeniti kad su SAD u pitanju.




Naglašeni Škorpion kod gđe Hillary Diane Rodham Clinton (ona je rođena u duplom Škoprpionu, op.a.) na sam dan američkih predsjedničkih izbora ukazuje na to da je ona itekako žestok protivnik. Ipak, jedna od naglašenih teškoća koja jako utječe na kandidatkinju Demokratske stranke za predsjednicu SAD-a jest njen natalni Uran iz 8. polja u Blizancima koji radi izazovan aspekt kvadrata s Noćnim Svjetlom Mjesecom. Uran predstavlja visoke tehnologije (informatika, kompjuteri....), a Mjesec dom, domovinu i narod, pa nije za čuditi se da je gđu Hillary Diane Rodham Clinton zadesio skandal s mailovima koje je istraživao i FBI, a što je jako loše odjeknulo kod dijela američkog naroda u tijeku predsjedničke kampanje. 




Njezin Jupiter u Astrološkom znaku Strijelac, Sunce, Merkur, Venera i planetoid Chiron u 12. polju, dupli Škorpion (znak i podznak, op.a.) te Mars, Saturn i Pluton u njezinom devetom polju horoskopa pokazuje da je ipak ona prava Hillary skrivena od šire javnosti, Činjenica je da očito postoje valjani razlozi za to.
Također, naglašena takozvana okultna polja, četvrto (u znaku Ribe gdje je i Noćno Svjetlo Mjesec), osmo (Blizanci i Rak, gdje je i Uran) i dvanaesto (u Astrološkom znaku Škorpion gdje su Dnevno Svjetlo Sunce, "glasnik Bogova" Merkur, "boginja ljubavi, novca, ljepote i umjetnosti", Venera i planetoid Chiron) u Natalnoj karti gđe Hillary Diane Rodham Clinton, pokazuje i to da je ona izuzetno duhovna osoba koja definitivno ima sposobnosti kontaktirati s onostranim svjetovima i vrlo dobro procjenjuje protivnike. Ukratko - vrlo opak protivnik svakom neprijatelju.




Analizirajuči Astrološke značajke u Astrološkim kartama gđe Hillary Diane Rodham Clinton, gospodina Donalda Johna Trumpa i samih američkih predsjedničkih izbora, kod predsjedničke kandidatkinje Clinton prednjači Sunce u Škorpionu, uzdižući Škorpion (njen Ascedent) i Mjesec u Ribama, dakle, sve su to ženski vodeni znakovi, dok kod predsjedničkog kandidata Trumpa prednjači Sunce u Blizancima, uzdižući Lav (njegov Ascedent) i Mjesec u Strijelcu, dakle, riječ je o muškim znakovima. Nadalje, u Astrološkoj karti američkih predsjedničkih izbora je Sunce u Škorpionu, uzdužući je Rak (Ascedent samih američkih predsjedničkih izbora, op.a.) i Mjesec je u Ribama, dakle, riječ je o ženskim znakovima.




Promatrajući i analizirajući sve to, u osam sati uvečer kad se u SAD-u zatvaraju birališta, 8. Studenog 2016. godine, što dakle prednjači: ženstveno ili muževno? U tom trenutku u vremenu, Sunce će biti u Škorpionu i to na 17 stupnjeva, 3 minute i 30 sekundi, Mjesec će biti u znaku Ribe na 1. stupnju 48 minuta i 30 sekundi, a Astrološki znak Rak je na Ascedentu, na desetom stupnju i trinaestoj minuti. Sva tri pokazatelja dakle, su ženska, kao i znakovi koji dominiraju u Astrološkoj karti Hillary Diane Rodham Clinton. Mars, najviša muška sila u Svemiru, bit će u znaki Jarca u to vrijeme, što i nije baš neko "macho mjesto" (Jarac je ženski zemljani znak, op.a.), pa taj Mars u Jarcu i nije nešto otvoreno povezan s muškim principom, iako je na samom kraju znaka Jarac, op.a. 




To bi u prijevodu na svima razumljiv jezik značilo sljedeće: gospodin Donald John Trump kao muškarac bi trebao izgubiti ove izbore. Gđa Hillary Diane Rodham Clinton bi trebala postati 45. po redu predsjednica SAD-a i prva u povijesti žena na čelu gospodarski i vojno najjače države na svijetu. Tako naime, kazuje Astrologija. No, vrlo je izgledno i to da se britanski BREXIT odrazi i na ove - američke izbore, jer Anglosaxonski svijet i svijet u cjelini gledano, želi tektonske promjene. Astrološki gledano, situacija na Nebu ukazuje jedno, dok se na Zemaljskoj razini odvija sasvim drugo. Vrlo je izgledno da je na Zemaljskoj razini odlučeno mimo Astroloških znakova na Nebu, no, ne bi bilo prvi put da Astrologija pokaže jedno, a birači na izborima odluče drugo.

Ipak, američkim biračima je dosta ustaljenih i nedovoljno učinkovitih normi i ne mire se sa statusom quo. Žele srušiti aktualni politički sustav u Washingtonu i na to imaju svoje demokratsko pravo na ovim predsjedničkim izborima. Glasujući za Donalda Johna Trumpa, to su i učinili, te nisu čekali da umjesto njih stvar odradi Nebo i Astrološki pokazatelji u horoskopima oba predsjednička kandidata, već su na Zemaljskoj razini odlučili stvar uzeti u ruke i donijeli su odluku, glasujući većinom za Republikanskog predsjedničkog kandidata.

S druge strane, gosp. Donald John Trump je, ako ništa drugi, Amerikancima i svijetu pokazao i dokazao da može biti sve, ali nije potkupljiv! I kapa mu dolje zbog toga! To su američki birači očito prepoznali na ovim izborima i nagradili. On je definitivno, već sad mogu reći (još nisu objavljeni službeni rezultati, op.a.) - novi, 45. predsjednik U.S.A. Čestitam mu, ovom prilikom!
Čestitam i Amerikancima - dobili su za predsjednika "hodajuću kontroverzu" rođenog u Astrološkom znaku Blizanci. Naposlijetku, i državom U.S.A. Astrološki ravna znak Blizanci, iz čega proizlazi da se, Astrološki gledano, dosta toga ipak poklopilo, pa kome pravo, kome krivo. Ne vjerujete? Doživjet ćete!


ASTROLOG THEO LJUBIC

2 komentara:


  1. Nije li ovo pomalo kao ona narodna kod susjeda: "more da bidne, ali ne mora da znači"?


    Citat: "... gospodin Donald John Trump kao muškarac bi trebao izgubiti ove izbore. ... Tako naime, kazuje Astrologija. ..."

    Sve što slijedi u tekstu nakon ovoga (dva i pol odlomka) je puko stvaranje alibija za mogući neuspjeh ove prognoze -- ili mi se samo tako učinilo? Sve do pred sam kraj teksta gdje piše: "... da se, Astrološki gledano, dosta toga ipak poklopilo, pa ...".

    Poklopilo se svašta nešto, osim onog najvažnijeg. To je nešto kao "operacija uspjela (dosta toga se poklopilo), a pacijent umro (ali ne i ono najvažnije). :-)


    Inače, do ovoga teksta sam došao nakon samohvale u tekstu o prognozi Plenkovićeve Vlade. Pa, rekoh da vidim ... kad ono ... :-)

    Zanimljivo, ali isto ovako je pisao gosp. Branko Životin na svome blogu (i unaprijed nahvalio kako će Hillary biti super predsjednica, itd.), pa kad sam ga pitao kako to da je "omašio ceo fudbal, kapiju i teren" onda je rekao da je krivi datum rođenja pokupio odnekuda i eto, pogriješio u prognozi. Yeah, sure! :-)

    Naravno, nakon toga je brzo maknuo taj svoj tekst o tome. Vaš tekst je barem ostao, kao dokaz izrečenoga. Pošteno!


    Sretno!

    D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S ovim dijelom teksta je ipak rečeno unaprijed tko e postati Predsjednikom U.S.A., dakle - Gosp. Donald John Trump je, ako ništa drugo, Amerikancima i svijetu pokazao i dokazao da može biti sve, ali nije potkupljiv! I kapa mu dolje zbog toga! To su američki birači očito prepoznali na ovim izborima i nagradili. On je definitivno, već sad mogu reći (još nisu objavljeni službeni rezultati, op.a.) - novi, 45. predsjednik U.S.A.

      Izbriši