četvrtak, 3. svibnja 2012.

IZBORI U SRBIJI 2012. : NACIONALISTICKE SNAGE OSVAJAJU NAJVECI BROJ GLASOVA, ALI POLITICKA TRGOVINA CE CVJETATI U SRBIJI, A TRAZENA ROBA SU - MANDATI (!).

Izbori u susjednoj nam Republici Srbiji ciji je konacan broj biraca 6.770.013 ,
upravo su u tijeku. Svega tu ima, pa cak i Vidovitog Milana Tarota koji takodjer sudjeluje na spomenutim izborima. No, kako javljaju mediji, glasovi s Kosova su zloupotrebljeni, tocnije, dogodila se "kradja" cak 261.000 glasova, kako javlja internetski portal http://eizbori.com/krada-glasova-na-kosovu-zapecaceno-261-000-nepostojecih-glasova/ .
U medjuvremenu se oglasila i cuvena Tanja Boskovic 
http://www.youtube.com/watch?v=65KH69Nt_8A&feature=youtu.be , a usput da spomenem i Facebook inicijativu, tocnije kampanju "KAMPANJA - PONISTIMO NEREGULARNE IZBORE 2012" izad koje, dakako, uz sve ostale stoji i prije spomenuti Vidoviti Milan Tarot, a vise o tome mozete (ako Vas zanima) vidjeti na http://www.facebook.com/groups/281176808642379/




Sama situacija vezano za eventualna nasilja na Kosovu je zasad mirna, makar zapovjednistvo KFOR-a na Kosovu, strahujuci od eskalacije nemira medju vecinskim Albancima i manjinskim Srbima na sjeveru te samostalne i medjunarodno priznate "Republike", odlucili su osjetno pojacati brojcano stanje njemackog i austrijskog mirovnog vojnog kontigenta.

No, kako izgleda, osim gore spomenute "kradje" glasova s Kosova, u svezi ovogodisnjih parlamentarnih i republickih izbora ipak se sve vrti oko aktualnog Borisa Tadica i njegova glavnog politickog oponenta Tomislava NikolicaKoalicija okupljena oko vodeće srbijanske oporbene Srpske napredne stranke (SNS), po rezultatima ispitivanja javnog mnijenja, najveći je konkurent na skorim parlamentarnim izborima koaliciji okupljenoj oko do sada vladajuće Demokratske stranke (DS), a po rezultatima najnovijeg istraživanja koje prenose svi elektronski mediji u Srbiji, ali i u Hrvatskoj, Magjarskoj, BiH i sire, dvije koalicije imaju gotovo jednaku potporu među biračima.
Rezultati istraživanja pokazuju da koalicija okupljena oko SNS-a Tomislava Nikolića i koalicija koju predvodi DS, Borisa Tadića mogu računati na po 22 posto glasova birača.

Na trećem mjestu je, sa 14 posto koalicija koju predvodi Socijalistička partija Srbije (SPS), čiji je predsjednik Ivica Dačić, a sa 10 posto glasova slijedi koalicija Preokret koju predvodi Liberalno demokratska partija (LDP) Čedomira Jovanovića.



Po osam posto glasova dobili bi Srpska radikalna stranka (SRS) Vojislava Šešelja, Demokratska stranka Srbije (DSS) koju predvodi bivši premijer Vojislav Koštunica, kao i Ujedinjeni regioni Srbije (URS) na čijem je čelu bivši ministar ekonomije Mlađan Dinkić. Preostalih 11 lista, od ukupno 18 između kojih će glasači birati, po ovom istraživanju nalaze se ispod praga od pet posto i zajedno imaju osam posto glasova.

Predizborna kampanja u Srbiji završava se u četvrtak (tj. danas, 3. svibnja 2012. godine u ponoć, kada počinje izborna sutnja, a na temelju rezultata istraživanja javnog mnijenja, koje je proteklih tjedana predstavilo nekoliko srbijanskih agencija. 
Očekuje se da će buduću srbijansku vladu formirati ili koalicija oko Tadićevog DS-a ili koalicija oko Nikolićevog SNS-a. 
To će, kako se pretpostavlja, najviše ovisiti o tome tko od njih uspije napraviti jaču koaliciju s preostalim strankama, odnosno koalicijama, te prikupiti najmanje 126 od 250 zastupnika, koliko broji srbijanski parlament.

Po ocjenama analitičara, glavna uloga u postizbornom procesu formiranja vlade mogla bi pripasti koaliciji okupljenoj oko Dačićevog SPS-a, a ne isključuje se ni mogućnost važne uloge Jovanovićeva LDP-a, odnosno koalicije Preokret. Samog Dačića, sadašnjeg ministra unutarnjih poslova, u medijima već neslužbeno najavljuju kao vjerojatnog novog srbijanskog premijera.

S druge strane, ne isključuje se ni mogućnost udruživanja koalicije Nikolićeva SNS-a s koalicijom Dačićeva SPS-a, premda se ocjenjuje kao vjerojatnije da nakon izbora Dačić prvo razgovara s Tadićem, imajući u vidu da su njihove dvije stranke glavni partneri u aktualnoj vladajućoj koaliciji.

Uz parlamentarne, pokrajinske i lokalne, u Srbiji se 6. svibnja održava i prvi krug predsjedničkih izbora, a istraživanja javnog mnijenja pokazuju da najveće šanse za ulazak u drugi krug imaju donedavni predsjednik i sadašnji kandidat DS-a za predsjednika Boris Tadić i predsjednik SNS-a Tomislav Nikolić.



Obzirom na to da će drugi krug predsjedničkih izbora biti održan 20. svibnja, a da će rezultati parlamentarnih izbora biti poznati u danima nakon njihova održavanja, ne isključuje se mogućnost da u razdoblju od prvog do drugog kruga predsjedničkih izbora, kroz međustranačke razgovore o potpori jednom od dvojice predsjedničkih kandidata u drugom krugu, istodobno bude postignut dogovor o novoj vladi. 

STO O IZBORIMA U REPUBLICI SRBIJI KAZE ASTROLOGIJA?

Astrologija je znanstvena disciplina koja proucava utjecaje nebeskih tijela i znakova na sva bica, stvari i pojave, dakako, na planeti Zemlja. Sukladno tome, odlucio sam, "zaviriti s onu stranu spoznaje" i saznati kako ce zavrsiti izbori u Srbiji, obzirom kako smatram da su ovogodisnji izbori 6. svibnja vazni, ne samo za Republiku Srbiju, vec i za nasu Republiku Hrvatsku, pripadnicu NATO-a, te uskoro (makar vec na papiru) i clanicu Europske Unije, iz cega je opet razvidno kako su ovogodisnji izbori u Srbiji dakle, vazni i za regiju i za EU takodjer.

Mundana karta Srbije, July 13, 1878, 14.58 PM LMT (+00.00), Belgrade, 020E30'00"; 44N50'00", Asc: 19 Sc 46; Mc: 03 Vi 54,  IZVOR: "Full independence was recognized by the Treaty of  Berlin ..." Nicholas Campion, "Book of World Horoscopes," p. 328.     
Dakle, Srbija je stvorena, tocnije, potvrdjena kao drzava 13. srpnja 1878. godine u Beogradu u 14.58 sati, a nakon mirovnog Berlinskog kongresa 1878. godine koji je imao za cilj smirivanje ratova i uredjenje tog dijea Europe nakon povlacenja turskog Otomanskog Carstva koje je pod svom vlascu drzalo Srbe i Srbiju gotovo 319 godina.
Pomno promatrajuci ovaj gore horoskop Srbije i aktualnu situaciju na Nebu 6. svibnja 2012. godine nad Beogradom, prvo sto se vezano za ove aktualne izbore gleda, jest 1. polje horoskopa koje pokazuje opce raspolozenje nacije i to je najvaznije polje od svih dvanaest polja u svakoj Mundanoj karti, te ono predstavlja narod, opce stanje u zemlji i narodu, dakle, stanje naroda, stanje narodnih djelovanja, a vladar prvog polja je uvijek dispozitor godisnjeg horoskopa i on zajedno s Mjesecom simbolizira narod jedne drzave ili grada. U Mundanoj horoskopskoj karti Srbije vrh prvog polja je u Skoprpionu, dakle vladar je "bog pakla i mistike" Pluton, a suvladar je crveni planet Mars. No, na sam dan izbora, tocnije, nesto prije otvaranja biralista, Mjesec je pun i rijec je o najvecem Punom Mjesecu u ovog godini. Osim toga, Ascedent Srbije je na 19 stupnjeva Skorpiona, a Mjesec ce toga trenutka kad izbori zapocnu, biti na 16 stupnjeva Skorpiona. Kako sati budu odmicali, Mjesec ce se priblizavati opoziciji opasne zvijezde nekretnice, demona Algol (Glava Meduze) u Biku (sazvijezdje PERSEI, nalazi se na  26° 10Astroloskog znaka Bik. Algol predstavlja glavu Gorgone Meduze koju je ubio Perzej), dakle ici ce prema 23. stupnju i dalje prema zadnjim stupnjevima Skorpiona, a to simbolizira jako losu situaciju, strastveno nabijene energije, ocaj i strast. Kad uzmemo u obzir i spoznaju da i u samom Skorpionu ima zvijezda nekretnica koje nisu velike magnitude, ali itekako utjecu na dogadjaje, onda zacijelo mozemo ocekivati strah, bijes i jacanje sovinisticko-procetnickih snaga na ovogodisnjim izborima u Srbiji. 
No, prije nego nastavim s analizom samih izbora, pogledajmo kako stoje stvari u natalnim horoskopima cetvorice najutjecajnijih kandidata na ovogodisnjim srbijanskim izborima. Dakako, rijec je o dosadasnjem srpskom predsjedniku Borisu Tadicu koji stoji na celu Koalicije "Izbor za bolji zivot" (DS, SDPS, LSV, DSHV, SZ), zatim o Tomislavu Nikolicu (bivsem "seseljevcu" odbjeglom od Radikala (SRS  ciji je predsjednik Haaski zatvorenik Vojislav Seselj, op.a.), dakle tog istog Tome Nikolica a za kojeg je 2005. godine Nataša Kandić, predsjednica Fonda za humanitarno pravo iz Beograda tvrdila da je tijekom Domovinskog rata u Republici Hrvatskoj, Nikolić bio u paravojnoj grupi koja je likvidirala nekoliko civila u hrvatskom selu Antin, sjeverno od Vinkovaca. op.a.), a koji je na celu Koalicije "Pokrenimo Srbiju" (SNS, NS, PSS, PS) , o lideru srbijanskih liberala, Cedomiru Jovanovicu, koji na ovogodisnjim parlamentarno-predsjednickim izborima u Srbiji stoji na celu koalicije "Preokret" (LDS, SPO, SDU). Cedomira Jovanovica podrzava takodjer i cjelokupno clanstvo srbijanskih LGBT zajednica (lezbejke, homoseksualci, transseksualci, transrodne osobe, ....), a sto nije zanemarivo na ovogodisnjim izborima takodjer. A tu je i Ivicia Dacic, donedavni "prvi policajac" u Republici Srbiji koji na ovogodisnjim izborima vodi koaliciju SPS, PUPS i JS.

Boris Tadic  je rodjen u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini dana 15. sijecnja (Januara) 1958. godine, po nekim izvorima navecer u 19 sati. Dakle, on je Astroloski Jarac, s Mjesecom u Strijelcu i Ascedentom u Lavu. U natalnoj karti dosadasnjeg predsjednika Srbije Borisa Tadica je svakako uocljivo da se on slabo snalazi u ulozi koju je preuzeo od u atentatu ubijenog Zorana Djindjica. Cijelo vrijeme svoga predsjednikovanja Tadic se trudi imitirati Djindjica ne shvacajuci pritom kako je rijec samo o blijedoj i bezuspjesnoj kopiji ubijenog Djindjica od strana kriminalnih i procetnickih snaga u Srbiji svojedobno. Tadicu su ocito osigurani bodovi u gostima, ali i veliki gubici kod kuce. Pritom mislim na njegove drzavnicke posjete drugim drzavama i njegovom angazmanu u Srbiji koje srbijanski narod bas i ne mirise, sto bi se narodski reklo.

Ocigledno je kako Boris Tadic svo ovo vrijeme predsjednikovanja nema jasno profilianu politiku (poglavito kad se radi o Kosovu koje odavno nije u sastavu Republike Srbije, op.a.), a prinudjen je i na brojne ustupke koje zahtjevaju NATO i Europska Unija, a cinjenica je i da je zaveden primamljivim obecanjima o strane EU i sluzbenog Bruxellesa.
Boris Tadic je preveliki showmen za jednog Jarca i kao takav ne stedi na svom medijskom prezentiranju i ne zadire od poruka tipa: "Srbija bira izmedju puta i stranputice", a sto ustvari odgovara onoj Biblijskoj: "Ne imaj drugog boga osim mene" (Asc LAV, op.a.). Ipak, Astroloska cinjenica da mu je tranzitni Saturn (veliki egzekutor sudbine i ucitelj Karme, te gospodar vremena) na natalnom Jupiteru u 3. polju veza, politickih dakako, ali i komunikacija (elektronski i ostali mediji) bi mu, pored ostalih cimbenika o kojima ce biti rijeci malo kasnije, moglo osigurati pobjedu, pa makar i tijesnu (narod je vecinom protiv njega - Mjesec u losim aspektima spram Tadicevog Ascedenta na sam dan izbora, a kako vrijeme bude prolazilo.
Tomislav Nikolic je rodjen u Kragujevcu 15. veljace (Februara) 1952. godine u 13 sati i to u Astroloskom znaku Vodenjaka s Mjesecom u Vagi "zarobljenim" izmedju Saturna i Neptuna i Ascedentom u Raku. Nazivaju ga "vjecitim gubitnikom" bas zbog ovog odnosa Mjeseca, Saturna i Neptuna, ali to ovog bivseg Radikala kao da ne zabrinjava previse. Sto ga vise "gaze" on izlazi sve jaci i sigurniji. Nikolicevo razilazenje s cetnickim samozvanim vojvodom Vojislavom Seseljom koji je u Den Haagu zatvoren, te Nikolicevo odmicanje od Radikala i pokretanje njegova SNS-a posljedica je dobrim dijelom i "revolucionarnog" Urana na njegovom Ascedentu, pa se i osobno nerijetko pitam gdje bi ga odveo taj Uran da eventualno Toma Grobar (Tomislav Nikolic, op.a.) odnese pobjedu na ovim izborima i dodje na kormilo Srbije? Moguce je, dakako, ali.... "politickih muljanja" iz svih politickih smjerova, poglavito od strane Tadica, nece nedostajati.


Za Tomislava Nikolica je karakteristicna brutalnost u njegovim politickim nastupanjima, a kako je i beskompromisan u javnim polemikama s protivnicima, njega je jako tesko imati za sugovornika. Sa Venerom u Astroloskom znaku Jarac koja cini aspekt teskog kvadrata s Mjesecom i Saturnom u Vagi, Nikolic je daleko od "smekera" kakav je Boris Tadic. U Astrologiji se ovakav Aspekt Venere iz Jarca sa Mjesecom i Saturnom u Vagi inace naziva "kameno lice". Kad i ako ikad bude svjestan toga, mozda ce uskoro i poraditi na svom immageu i uredjivanju lica i pojavnosti, obzirom kako je cinjenica da Tomislav Nikolic uvijek na izborima gubi veliki broj glasova kad je zenski dio birackog tijela u pitanju. Tranzitni Uran u Ovnu, Pluton iz Jarca i Saturn na 24 stupnja Vage uciniti ce svoje i vrlo je moguce da ce Nikolic biti zrtva izborne prijevare (!). No, kad su srbijanski izbori u pitanju, Toma Grobar (kako ga "od milja") nazivaju, zacijelo nije bez sansi, ali uz njegovog protivnika Borisa Tadica je i cijela medjunarodna zajednica, takodjer i hrvatski predsjednik Ivo Josipovic (inace Djevica, te se kao takav znatnije bolje "kuzi" s Tadicem nego Nikolicem, op.a.), tako da ne treba gajiti prevelike iluzije, ali glede srbijanskih biraca, cinjenicni fakt je da  se od svih predsjednickih kandidata u Srbiji Toma Grobar, tj. Tomislav Nikolic najbolje poistovjecuje s narodom kojem pripada, a to ima zahvaliti Mjesecu i Saturnu u 4. polju (dom, nacija, partija, Crkva, domoljublje) i Ascedentu Rak (naglaseno domoljublje). Tu se u osnovi i krije razlog njegove opce popularnosti kao politicara u zemlji kakva je Srbija.
Za razliku od "politickog glumca" Borisa Tadica, kojem su ovogodisnji izbori biti ili ne biti, srpski nacionalist-domoljub Tomislav Nikolic se uopce ne mora "ubijati" od iscekivanja ishoda, jer je cinjenica da on kao osoba-politicar (slicno i kao Radikali, a i sam je bivsi Radikal, op.a.) - uvijek ima najhomogenije i stabilno biracko tijelo iz cega proizlazi kako vecina Srba glasuju za njega, a sto ce se potvrditi i na ovim izborima, no, pojasnit cu u donjim redcima zasto bi Nikolic mozda mogao i izgubiti.


Srpski konkurentski "trojac": Tadic, Nikolic, Dacic

Donedavni "prvi policajac" u Republici Srbiji, ministar srbijanskog MUP-a, socijalist - Titoist Ivica Dacic koji predvodi Koaliciju SPS-PUPS-JS rodjen je 1. sijecnja (Januara) 1966. godine u Prizrenu, sat rodjenja nepoznat. 
Dacic je rodjen u Astroloskom znaku Jarac s Mjesecom u Ovnu. Po najnovijim izlaznim anketama on bi na ovogodisnjim izborima kao predsjednicki kandidat lako mogao zauzeti trece mjesto, no, Astroloski gledano, je li tomu tako?


Pun Mjesec na sam dan izbora u neposrednoj blizini Dacicevog natalnog Neptuna mogao bi lako biti uzrokom svojevrsne izborne namjestaljke i prijevare, ali i nepredvidjenog uspjeha na ovogodisnjim izborima, kad je socijalist - Titoist iz bivse Miloseviceve stranke, Ivica Dacic u pitanju, obzirom da ne smijemo smetnuti s uma kako Mjesec predstavlja narod (dakle glasace), a Neptun je "veliki obmanjivac Zodijaka i spijun" kada su izborne obmane i namjestaljke u pitanju, a obzirom da je i sam Dacic iz policijskog miljea, glede namjestaljki i spijunskih obmana oko izbora u Srbiji glede lidera SPS-a nista nije nemoguce. Opasna konjunkcija tranzitnog Plutona na Dacicevo natalno Sunce u Jarcu i opozicija tranzitnog Saturna iz Vage prema natalnom Mjesecu u Ovnu na sam dan izbora u Srbiji samo potvrdjuje planetarnu nesklonost glede konacnog izbornog uspjeha kad su Ivica Dacic i njegova koalicija koju predvodi u pitanju, ali taj Mjesec (narod) u konacnici, moze odluciti da Dacic s osvojenim brojem glasova svakako iznenadi na ovim izborima i mozda zauzme cak mjesto premijera Srbije, a sto njega, navodno, ne interesira, kako je izjavljivao, no, vidjet cemo, obzirom da je u Srbiji mnogo vaznije mjesto predsjednika od premijera (francuski politicki sustav), dok je u susjednoj Hrvatskoj, primjerice obrnuto, jer premijer obnasa vecu vlast od predsjednika (engleski sustav). U svakom slucaju, Ivica Dacic svoje osvojene glasove nece jeftino prodati u naknadnoj politickoj trgovini mandatima koja ce biti aktualna kad boginja ljubavi, ljepote i umjetnosti", planet Venera uskoro krene retrogradno u znaku Blizanci. Ivica Dacic i njegova SPS (Socijalisticka partija Srbije) su previse vazni i za Tomu "Grobara" Nikolica i za Tadica.

Cedomir Jovanovic, lider Koalicije "Preokret" (LSD, SPO, SDU)

Vodja srbijanskih liberala, Cedomir Jovanovic, inace celnik Koalicije "Preokret" (LSD, SPO, SDU) koja takodjer izlazi na ovogodisnje izbore u Srbiji, rodjen je u 23 sata navecer, 13. travnja (Aprila) 1971. godine u Beogradu i to u Astroloskom znaku Ovan s Ascedentom u Strijelcu i Mjesecom u Skorpionu. On je jedan od rijetkih politicara (gotovo jedini) u Srbiji koji je u srbijanskoj Skupstini svojedobno javno rekao kako su Srbi jedini i glavni krivci sto je Srbija ostala bez Kosova. To je izjavio nekoliko dana nakon sto je 17. veljace (Februara) 2008. godine Skupstina Kosova u 15.39 sati po pristinskom vremenu usvojila Deklaraciju o neovisnosti kojom se Kosovo odvaja od Srbije.
Jovanoviceve izjave o tome kako su Srbi jedini krivci za gubitak Kosova, odnosno za proglasenje kosovske neovisnosti i medjunarodno priznanje Republike Kosovo, polucile su niz prijetnji po njegov osobni zivot, tako da je on sam pod cestom policijskom budnom paskom i zastitom, a tome svjedoci njegov Mjesec (u Skorpionu), Neptun i Jupiter u znaku Strijelac (12. i 11. polje horoskopa) koji stoje nasuprot velikom egzekutoru sudbine - Saturnu u Jovanovicevom 5. polju horoskopa i u Astroloskom znaku Bik.


Cedomir Jovanovic svoju politiku koju provodi gradi na iskljucivoj podrsci manjinskih naroda, a to mnogima "bode oci" u Srbiji, tako da nije uopce za cuditi se prijetnjama koje Jovanovicu dolaze uglavnom od strane nacionalistickih pro-cetnickih organizacija u Srbiji i van nje. Vezano za ovogodisnje izbore, nece nesto posebno postici, no, vrlo je izgledno da njegova Koalicija "Preokret" zauzme solidno 4.-to mjesto, a da ce biti i naknadne politicke trgovine s pobjednicima i to nakon 16. svibnja (Maja) kada Venera krece retrogradno, vrlo je izgledno glede Cedomira Jovanovica da ce u toj trgovini i sudjelovati, obzirom da mu tada retrogradna Venera prelazi preko Descedenta i radi aspekt kvadrtata s natalnom Venerom u Ribama, pa ta njegova politicka trgovina i nece biti "bog zna sto", a sto bi, takodjer sklon politickoj trgovini, iskoristiti i Ivica Dacic. Na sam dan izbora tranzitni Saturn napada Jovanovicevo natalno Sunce, tranzitni Pluton iz Jarca mu napda natalni Uran u Vagi, a tome svemu doprinosi i tranzitni Uran iz znaka Ovan, tako da su na ovogodisnjim izborima moguca i veca losa iznenadjenja kad su Jovanovic i Koalicija "Preokret" u pitanju- "Zivi bili pa vidjeli", kaze narodna poslovica.
VELIKI BROJ GLASOVA DOBIJAJU NACIONALISTICKE SNAGE !?
Dakle, u Mundanoj Asrologiji Sunce significira vladara (kraljeve, predsjednike drzava), aristokraciju i visoke slojeve u drustvu, sudce i sve ljude od autoriteta i vlasti (ministre i sl.). Na sam dan izbora u Srbiji Sunce je na 16.-om stupnju znaka Bik, a Tadic i Dacic su Jarci, pa je Sunce njima poprilicno sklono. 
Medjutim, promatrajuci situaciju na Nebu u samo vrijeme izbora, Mjesec je pun i rijec je o najvecem Punom Mjesecu u ovoj 2012. godini, kako sam prije naveo, a sto, Mundanim Astroloskim rjecnikom promatrano znaci da su Mjesec u Skorpionu (narod) i Sunce u Biku (vlast) u egzaktnoj opoziciji, a to se sve odvija u sestom (6.) - SUNCE i dvanaestom (12.) - MJESEC polju horoskopa Srbije (!). 
Natalni Neptun je u 6.-om polju horoskopa Srbije. Sesto polje se odnosi na zdravlje i fizicku kondiciju naroda, ali i specijalno na radnicku klasu i nize slojeve drustva. Takodjer predstavlja vojsku, mornaricu, vojnike i mornare (rjecna flotila je u pitanju, jer Srbija nema mora, op.a.), a sesto polje se takodjer odnosi i na eventualna masovna oboljenja, kad je Mundana Astrlogija u pitanju. Dakle, "veliki obmanjivac Zodijaka, bog mora, otrova, droga, alkohola i ostalih opijata i tekucina" - Neptun je u 6. polju horoskopa Srbije, te kao takav itekako utjece na amoralnost, na tendenciozne kradje (vec je pokradena 261.000 glasova i to, navodno, onih s Kosova, a izbori jos nisu zvanicno ni zapoceli). Podsjecam da brojka pokradenih glasova odgovara priblizno danasnjoj populaciji drugog po velicini grada u Republici Hrvatskoj, a to je grad Split sa svojim zaledjem (!). Isto tako, Neptun simbolizira zavjere i skandale, a toga je dosta na ovim izborima (poglavito skandali i optuzbe na liniji "DVERI" s jedne strane i Nikolicevog SNS -a, te Tadicev DS -a s druge strane), javljaju srbijanski i drugi mediji.
Dvanaesto polje horoskopa u Mundanoj Astrologiji simbolizira zatvore, logore, bolnice, azile, tajne organizacije i drustva, tajne neprijatelje drzave, kriminal, kriminalce, spijune i specijalne tajne sluzbe, A Mjesec na dan izbora prolazi 12.-im poljem horoskopa Srbije i to u Skorpionu, tocnije, neposredno blizu vrha samog Ascedenta i to u kvadratu s natalnim Marsom u Lavu (opasnosti, sukobi s policijom, sukobi s vladajucima i sl.) samo potvrdjuje mozebitne opasnosti koje se mogu dogadjati tijekom izbora, pa tako upozorenje zapovjednistva medjunarodnih snaga KFOR-a i pristinske Vlade oko mozebitnih nemira na sjeveru Kosova nisu bezrazlozna. Ipak, nadajmo se najboljem.

Mundana karta Republike Srbije s aktualnim planetarnim tranzitima na sam dan parlamentarno-predsjednickih izbora, 6. svibnja (Maja) 2012. god.
Obzirom na odnos Mjeseca iz 12. polja prema natalnom Marsu u Lavu u horoskopu Srbije na sam dan izbora, vrlo je izgledno da nacionalisticke stranke zahvate velik dio pucanstva i da tako na biralistima postignu veliki uspjeh. Mjesec (narod), po sistemu "ja Te odbacujem (aktualna bivsa vlast), ja Te necu" spram Sunca (bivsa vlast) vrlo izgledno moze dovesti do uspona Nikoliceve stranke i ostalih nacionalistickih stranaka, poglavito Dveri koje su utjecajne u narodu, iako ih je Nikolicev SNS optuzio da su ruski placenici koji se protive clanstvu Srbije u EU, a ovi njih da su euro-americki, odnosno proNATO-vski, i to zajedno s Tadicevim DS-om, op.a. 

Mjesec je taj koji govori o broju glasova, a kako izgleda, jako veliki broj glasaca u Srbiji ce aktualnoj bivsoj vlasti (Boris Tadic, op.a.) okrenuti ledja, ali, to ne znaci istodobno da ce aktualna Tadiceva vlast (koja je bila prije ovih izbora) biti izjednacena s oporbom ili - izgubiti (!). Jako veliki broj srbijanskih glasaca ce svojim glasom na ovogodisnjim izborima podrzati i nekog drugog, a ne iskljucivo Tadica.
Dakle, kako uocavam, imamo dvije kontradiktorne situacije: MJESEC (narod, glasaci) iz svog solidnog polozaja u Skorpionu udara na SUNCE (vlast) i odbacuje ga. A s druge strane, vladar cijelog izbornog dana je ustvari tranzitni NEPTUN iz znaka Ribe koji je najblizi Zenitu na sam dan izbora i radi opoziciju prema MARSU (spletke i zavjere medju politicarima uz upotrebu cak i tajnih sluzbi, a znamo tko je do jucer takoreci kontrolirao sluzbe i policiju u Srbiji prije raspisivanja izbora, dakle, Ivica Dacic, ministar policije i Boris Tadic, predsjednik).
Postavlja se pitanje, dakle, kako je moguce ako ogroman broj biraca (Mjesec) odbija dosadasnju vlast (Sunce), a vladar 10. polja, polja pobjede, koje je u Djevici, dakle "glasnik bogova" - MERKUR takodjer podrzava glasace i Tadicevu oporbu, kako onda moze pobijediti netko tko nece dobiti puno glasova? Evo kako: Sunce je na 20 stupnjeva znaka RAK u Mundanoj karti Srbije, a tranzitni MARS je u Djevici, u 10. polju Mundane karte Srbije i podrzava to Sunce koje je na sam dan izbora u Biku (Sunce=bivsa vlast), a to nije mala stvar, jer ga podrzava iz Zenita (10. polja, polja pobjede)! Stvar je vrlo jednostavna da jednostavnija ne moze biti. Dakle, aktualna dojucerasnja vlast (Sunce) dobija jako mali broj glasova, ali ostaje na vlasti. Veliki broj glasova dobijaju nacionaliticke snage predvodjene Tomislavom Nikolicem i ostalima, i to od strane glasaca (Mjesec) u Skorpionu. Dakle, desnica ce u Srbiji dobiti jako veliki broj glasova, a aktualna vlast vrlo malo (bitno manje nego sto je ocekivala), ali ce pojedine nacionalisticke stranke ipak podrzati u odredjenom trenutku i pod pritiskom - aktualnu bivsu vlast. Dakle, netko tko ce realno izgubiti izbore, ostaje i dalje na vlasti. No, ostanak ce biti vrlo tanak (Mars u Djevici). Bit ce vrlo tesko ostati na vlasti i uz napacenu borbu da se ostane tamo - i istovremeno uz veliko razocaranje naroda koje je vec na djelu zbog 261.000 pokradenih glasova (zbog cega se javno trazi i ponistenje izbora, jer ih mnogi smatraju neregularnima, op.a.), jasno i sve to uz izdaju nekih od nacionalistickih stranaka koje ce podrzati dojucerasnju vlast, vlast koja bi trebala otici.
Bilo kako bilo, svakom tko pobijedi, definitivno nece biti lako, zbog vec spomenutog "boga rata", crvenog planeta Mars u znaku Djevica, a ne treba zaboraviti ni "boginju ljubavi, ljepote i umjetnosti", planetu Veneru u Blizancima, koja ce, nakon 16. svibnja (maja) poceti djelovati retrogradno i kao takva itekako utjecati na politicku trgovinu i "muljanje" do jucer vladajucih (Tadic, op.a.), ali i onih koji su u grupaciji s najvise osvojenih glasova. Ocito je "da su na Istoku stare price", kaze narod. Dakle - politicka trgovina ce "cvjetati" u Srbiji, a trazena roba su - mandati (!).


ASTROLOG THEO LJUBIC

Nema komentara:

Objavi komentar