četvrtak, 9. veljače 2012.

TONEMO LI I DALJE EKONOMSKI S "KUKURIKAVCIMA" NA VLASTI? TONEMO !

Lijeva Vlada premijera Zorana Milanovica (SDP) rodjenog u Astroloskom znaku Skorpion bi, kako se cini na prvi pogled, trebala biti nedovoljno uspješna Vlada koja u mnogo cemu neće imati podršku javnosti.
Dnevno Svjetlo Sunce u desetoj kuci (polju) horoskopa hrvatske Vlade cini trigon s "velikim debeljkom Zodijaka", planetom Jupiter u drugoj kuci - financijski izgleda savršeno, no, jeli to tako i u svakodnevnom zivotu, drugo je pitanje?Odgovor ce prije biti - NE (!). Idealizma ce također biti, skoro pa do savršenstva Astroloska konfiguracija lepeza sa Suncem u desetoj kuci horoskopa cini sekstil s "velikim obmanjivacem Zodijaka", planetom Neptun koji je na Ascendentu, sa sekstilom Jupitera u drugoj kuci. Svi Vladini napori ce biti usmjereni prema gospodarskom prosperitetu. No, mnogi iz hrvatskog naroda koji nisu kratke pameti (SDP-ova koalicija 2000. godine je bila neuspjesna, op.a.) ni jedan od tih poteza zbog opozicije Jupitera sa Saturnom iz osme kuce neće dobro prihvatiti. Prosvjedi, otpori, traženja smjene Vlade bit ce na pretek (tu je i Uran u prvoj kuci koji cini aspekt kvadrata sa Dnevnim Svjetlom - Sunce u desetoj kuci horoskopa). Vlada će biti, naravno eurofanatična. Crveni planet Mars u sedmoj kuci cini kvadrat s Mc (Zenit), sto ce dovesti najvjerojatnije do pada kreditnog rejtinga. Kreditori, MMF i ostale financijske institucije odbijaju zajmove i traže rezove. Rezovima će se Vlada opirati koliko god budu mogli dok im kreditori potpuno ne okrenu leđa.



Nema nikakve sumnje kako je ovo tipična Vlada koja iz kaosa u kojem je drzava, mora stabilizirati privredu i stanje u samoj državi što sasvim sigurno neće uspjeti zbog kvadrata Zmajeve Glave (Sjevernog Mjesecevog cvora) sa Marsom u sedmoj kuci, odnosno javnosti koja će se svakoj stabilizaciji i rezovima protiviti.
Bit će pokušaja smjene Vlade (neki ministri će sasvim sigurno biti mijenjani zbog kvadrata Sunce/Uran), vlada će po ovom horoskopu mozda izdržati mandat ali uz silno negodovanje koje neće biti opravdano. No, Sunce u kvadratu s Uranom moze dovesti i do ranijeg pada Milanoviceve Vlade, takozvanih "Kukurikavaca" (Kukuriku koalicija, op.a.) Po ovome horoskopu hrvatske Vlade - tonemo ekonomski i dalje... a reforme (iako stidljive) neće biti dobro prihvaćene, sto ce se posebno odraziti kad Saturn iz znaka Vaga 6. listopada 2012. godine udje u Astroloski znak Skorpion u kojemu je rodjen premijer Zoran Milanovic.
Dakle, ovdje je zacijelo rijec o horoskopu Vlade koja ce postati svojevrsnom zrtvom, sto zbog javnog mnijenja, sto zbog nesposobnosti Vladinih ministara tipa Radimir Cacic i Slavko Linic. Napori premijera Zorana Milanovica su pretezito osrednje kvaliteno usmjereni i oni ce mozda (makar sumnjam osobno, op.a.) dati neke rezultate, ali ti rezultati nece biti dovoljno brzopotezni da bi uspjeli stisati javnost koja ce se buniti. Ovaj horoskop bismo mogli srociti u par rijeci: - HOROSKOP EKONOMSKI GLEDANO, VRLO SLABOG USPONA, TE UZ JAKI OTPOR VECINE NARODA I OPOZICIJE UZ PODRSKU EGOCENTRICNIH ELEMENATA U HRVATSKOM DRUSTVU DANASNJICE. RJECJU: NEUSPJEH (!).

Izvor: http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/159114/Default.aspx iz kojeg je vidljivo da je Vlada premijera Zorana Milanovica pocela djelovati 23.12.2011. u 10.48 sati u Zagrebu.




Nema komentara:

Objavi komentar